2. Petrovice B - Velká Lečice

29.08.2015 17:00

Předzápasové starosti se sestavou. Tahouni týmu se vykašlali na partu. S o generaci mladšími a fotbalovějšími hráči Petrovic jsme nechali na hřišti vše, co v nás bylo. Pepa Hrbek sám na hrotu odmakal celých 90 minut, po utkání seděl ještě 90 minut v dresu v kabině. Kapitán nepohlídal začátek utkání a už se prohrávalo. Šestnáctiletý Petr Dědina dostal po 25 minutách skoro infarkt. V záloze byl průměrný věk ani néé plnoletý. Stále nemáme v nové sezoně střelce. Místo omlazování mančaftu budeme přemlouvat starou gardu, aby si vzali na zápas kopačky, a bude ještě hůř. Momentální, avšak dlouhodobá Achillova pata v Lečicích je, že nemáme dva zápasy po sobě stejnou sestavu.

Petrovice B - Velká Lečice 6:0 (4:0)

Branky: 1. min. Sedlák st., 13. min. Sedlák st., 20. min. Kudrna, 34. min. Mašata, 67. min. Kudrna, 69. min. Mašata
Diváci: 70

Rozhodčí: Švidkov
Sestava Lečice:
Petr Svoboda 6 - Jan Hořák 5,5, Pišta 5, Zdeněk Houska 5, Jan Srp 5,5, Libor Váňa 5, Petr Dědina ml. 4 (25.min. Jar. Zboženský st. 5),  Fanda Holec 5, Fanda Dědina 6, Jar. Zboženský ml. 5, Pepa Hrbek 5
Hráči utkání: Fanda Dědina, Petr Svoboda

Žlutá karta: 74. min Jar. Zboženský ml.
Vedoucí mužstva: Patricie Kopečková
Trenér: Václav Dvořák
Chyběli: Lukáš Kostečka (nezájem o fotbal), Jan Kopeček (nezájem o fotbal), Martin Toman (nezájem o fotbal), Jakub Hořák (rodinný zákaz), Tom Víšek (válení koulí na Slapech), Pepa Koc (doléčení zranění), Pepa Smetana (???), Petr Štěpán (hory), Martin Rákosník ml. (zranění)

Příští zápas odehrajeme v KocábAreně a přivítáme Starou Huť, která má na kontě jeden bod za remízu s Kytínem. Začátek utkání je naplánován na 17 hod.